ORGANIC SWEETS BAZAR
deserturi RAW (nepreparate termic)
ingrediente 100% naturale
duminică, 11 noiembrie 2012
Tort de ciocolata cu crema de zmeura
Ingrediente blat
100 g migdale hidratate 8 ore
50 g nuci macinate
unt de cocos - 1 lingura
unt de cacao - 1 lingura
miere de salcam - 3 linguri
curmale 6 buc - hidratate 4 ore
Se macina migdalele si nucile in robot , se adauga mierea si curmalele ... apoi unturile topite ( la bain-marie pana la temperatura de 40g ) ... aluatul rezultat se pune intr-o forma de tort detasabila de 16 cm ...se da la rece.
Crema de zmeura
o mana de zmeura
unt de cacao 8 linguri
nuci caju hidratate 8 ore - 50 g
tarate de psylium 1 lingura
miere de salcam 4 linguri
se blenduieste zmeura cu putina apa de la curmale pana rezulta un sos care se strecoara. In sosul de zmeura se adauga nucile caju ...se mai proceseaza in blender pana rezulta o crema fina roz ...se adauga mierea , psylium si untul de cacao ...crema se toarna peste blat si se da la congelator ...vreo jumatate de ora.
Crema de ciocolata
nuci caju 100 g - hidratate 8 ore
miere de salcam 4 linguri
unt de cacao 8 linguri
se macina fin nucile caju cu apa cat sa le acopere ( in blender) ... se adauga mierea si untul de cacao . Crema de ciocolata se toarna peste cea de zmeura si se tine tortul in congelator pentru minim 4 ore ...cat sa se intareasca.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu