ORGANIC SWEETS BAZAR

deserturi RAW (nepreparate termic)

ingrediente 100% naturale

duminică, 11 noiembrie 2012

Tort de ciocolata cu crema de zmeura


Ingrediente blat

100 g migdale hidratate 8 ore
50 g nuci macinate
unt de cocos - 1 lingura
unt de cacao - 1 lingura
miere de salcam - 3 linguri
curmale 6 buc - hidratate 4 ore

Se macina migdalele si nucile in robot , se adauga mierea si curmalele ... apoi unturile topite ( la bain-marie pana la temperatura de 40g ) ... aluatul rezultat se pune intr-o forma de tort detasabila de 16 cm ...se da la rece.

Crema de zmeura

o mana de zmeura
unt de cacao 8 linguri
nuci caju hidratate 8 ore - 50 g
tarate de psylium 1 lingura
miere de salcam 4 linguri

se blenduieste zmeura cu putina apa de la curmale pana rezulta un sos care se strecoara. In sosul de zmeura se adauga nucile caju ...se mai proceseaza in blender pana rezulta o crema fina roz ...se adauga mierea , psylium si untul de cacao ...crema se toarna peste blat si se da la congelator ...vreo jumatate de ora.

Crema de ciocolata

nuci caju 100 g - hidratate 8 ore
miere de salcam 4 linguri
unt de cacao 8 linguri

se macina fin nucile caju cu apa cat sa le acopere ( in blender) ... se adauga mierea si untul de cacao . Crema  de ciocolata se toarna peste cea de zmeura si se tine tortul in congelator pentru minim 4 ore ...cat sa se intareasca.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu