ORGANIC SWEETS BAZAR

deserturi RAW (nepreparate termic)

ingrediente 100% naturale

miercuri, 7 noiembrie 2012

Tort cu zmeura


Ingrediente blat

migdale 200g - hidratate 8 ore
fulgi de cocos 50 g
zmeura - o mana
unt de cacao - 4 linguri
miere 3 linguri
stafide - o mana hidratate 1 ora

Se macina migdalele in robot , se adauga stafidele , untul de cacao ( topit la bain-marie) , mierea , fulgii de cocos si zmeura ( care in prealabil a fost transformata in sos cu ajutorul blenderului si strecurata ..ptr ca raman seminte) ...compozitia se uniformizeaza intr-o forma de tort de 22 cm si se baga la rece

Stratul alb

nuci caju - 200g (hidratate 8 ore)
ulei esential de portocale - 5 picaturi
miere - 3-4 linguri
unt de cacao 10 linguri

Caju-ul cu apa cat sa-l acopere se transforma intr-o crema fina cu ajutorul blenderului , se pun restul ingredientelor si se amesteca ... crema se toarna peste blat....se pune la rece.

Stratul roz

nuci caju- 200g ( hidratate 8 ore)
zmeura - o mana ( blenduita si strecurata)
unt de cacao 10 linguri
miere 3-4 linguri

se repeta acelasi procedeu ca si la crema alba si se adauga sosul de zmeura ... se toarna peste stratul alb dupa ce s-a intarit si se orneaza cu fulgi de cocos ...se tine in congelator minim 3-4 ore ... se scoate cu 1 ora-2 inainte de a fi mancat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu