ORGANIC SWEETS BAZAR

deserturi RAW (nepreparate termic)

ingrediente 100% naturale

sâmbătă, 10 noiembrie 2012

Tort cu ciocolata si nuci


Blatul

200 g migdale hidratate 8 ore
100 g nuci hidratate 8 ore
cacao organica 3 linguri
curmale 10 buc hidratate 4 ore
Unt de cocos 3 linguri

Se sfarama nucile impreuna cu migdalele in robot , se adauga restul ingredientelor si putina apa pana se formeaza un aluat lipicios care se niveleaza cu o lingura intr-o forma de tort detasabila...se da la rece

Crema galbena

200 g nuci caju hidratate 8 ore
zeama de la o jumatate de lamaie
Miere 3-4 linguri
Turmeric 2 lingurite
Unt de cacao - 12 linguri
Tarate de psylium 2 lingurite

Nucile caju impreuna cu zeama de lamaie si apa de la curmale se pun in blender si se sfarama pana rezulta crema fina. Se adauga miere dupa gust , turmericul organic pentru culoare, taratele de psylium pentru fermitate  si untul de cacao topit la bain marie cat sa nu depaseasca cele 40 de grade dar suficient de lichid cat sa se amestece cu crema. Se toarna peste blat si se lasa la intarit in frigider/congelator pana facem crema de ciocolata..

Crema de ciocolata

200 g nuci caju hidratate 8 ore
Zeama de la jumatate de lamaie
Sirop de agave organic 3-4 linguri
Cacao organica si pudra de roscoave cate 3 linguri
Unt de cacao 12 linguri
Unt de cocos 3 linguri
Nuci macinate 2-3

Se respecta acelasi procedeu ca si la crema galbena... se toarna in forma , se baga la congelator ... Se orneaza cum vrei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu