ORGANIC SWEETS BAZAR

deserturi RAW (nepreparate termic)

ingrediente 100% naturale

duminică, 21 octombrie 2012

Rulada de hrisca cu sos de portocale si cocos






Foaia de hrisca

300g hrisca
200g curmale hidratate 3 ore
2 lg miere
zeama de la o portocala

se macina 300 g de hrisca cu o rasnita manuala , faina obtinuta se pune in robot cu mierea, curmalele si zeama de portocala cat cere si se proceseaza cat sa devina un aluat lipicios care se intinde pe o foaie de copt.

Umplutura

100g nuca macinata
50 g stafide
2 linguri de miere
4-5 curmale hidratate si maruntite
scortisoara 2 linguri
zeama de portocala cat cere

se pun ingredientele intr-un castron si se amesteca pana devin o pasta ... se pune umplutura pe foaia de hrisca si se ruleaza ( ca un salam de biscuiti :P ) ...se da la frigider

Sosul de portocale

unt de cocos 3-4 linguri (topit la bain marie)
miere 2 linguri
coaja de portocala rasa
zeama de portocala 100 ml

se amesteca intr-un bol toate ingredientele si gata sosul.
se taie rulada cand deja s-a intarit si se toarna sosul pe fiecare felie ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu