ORGANIC SWEETS BAZAR
deserturi RAW (nepreparate termic)
ingrediente 100% naturale
duminică, 21 octombrie 2012
Rulada de hrisca cu sos de portocale si cocos
Foaia de hrisca
300g hrisca
200g curmale hidratate 3 ore
2 lg miere
zeama de la o portocala
se macina 300 g de hrisca cu o rasnita manuala , faina obtinuta se pune in robot cu mierea, curmalele si zeama de portocala cat cere si se proceseaza cat sa devina un aluat lipicios care se intinde pe o foaie de copt.
Umplutura
100g nuca macinata
50 g stafide
2 linguri de miere
4-5 curmale hidratate si maruntite
scortisoara 2 linguri
zeama de portocala cat cere
se pun ingredientele intr-un castron si se amesteca pana devin o pasta ... se pune umplutura pe foaia de hrisca si se ruleaza ( ca un salam de biscuiti :P ) ...se da la frigider
Sosul de portocale
unt de cocos 3-4 linguri (topit la bain marie)
miere 2 linguri
coaja de portocala rasa
zeama de portocala 100 ml
se amesteca intr-un bol toate ingredientele si gata sosul.
se taie rulada cand deja s-a intarit si se toarna sosul pe fiecare felie ...
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu